Gyakran ismételt kérdések

  • Hol találja meg termékeinket?

Lakossági értékesítésre nincs lehetőségünk. Jelenleg az ország területén több mint 250 értékesítési ponton – építőanyag kereskedésekben, kertészeti árudák kínálatában, lakberendezési áruházak polcain és virágboltok kirakatában – érhetők el termékeink. Az önhöz legközelebbi értékesítési pont elérhetőségéről érdeklődhet e-mailben vagy telefonon.

  • Milyen áron kaphatóak termékeink?

A termékek pontos áráról érdeklődjön az önhöz legközelebbi partnerünknél. Az önhöz legközelebbi értékesítési pont elérhetőségéről érdeklődhet e-mailben vagy telefonon.

  • Vállaljuk-e a kerítésfedlap felrakását?

Általában nem. De minden eset egyedi. Kapcsolatban állunk kivitelezőkkel, ha felveszi velünk a kapcsolatot, előfordulhat, hogy a felrakáshoz is tudunk segítséget nyújtani.

  • Milyen méretű kerítésfedlapot válasszak?

Mi 5-5 cm “túllógást” javaslunk minden irányba annak érdekében, hogy a vízorr betöltse funkcióját. Így pl. lábazatra 10 cm-rel szélesebb kerítésfedlapot szükséges választani, mint annak a jelenlegi mérete.

  • Otthon, házilag méretre vágható-e a kerítésfedlap?

Igen, folyamatos vágóélű kővágó koronggal vágható.

  • Felhelyezés után szükséges-e a fedlapot impregnálni?

    A fedlap impregnálás nélkül is ellátja feladatát, azonban élettartamának növelése, és a felületi szennyeződések érdekében javasoljuk utólagos impregnálását.

  • Hogyan történik az egyedi igények szerint készített kerítésfedlap elhelyezése a kerítésre?

Az egyedi, méretre készült kerítésfedlapokat nem kell vágni! Minden darabot sorszámozunk és nyíllal látunk el, így könnyedén megtalálhatóak az egymás után következő darabok, ami megkönnyíti a felrakást. A fedlapok rögzítésére kültéri ragasztóhabarcs használata ajánlott.

  • Kinek ajánljuk az íves kéményfedköveket?

Az íves kéményfedköveket főként a ritkán használt kémények lefedésére ajánljuk. Az íves díszítő elem megakadályozza a csapadékvíz kéménykürtőbe történő bejutását, ezáltal elkerülhető a kémény falazat felvizesedése.