Gyakran ismételt kérdések

  • Hol találja meg termékeinket?

Lakossági értékesítésre nincs lehetőségünk. Jelenleg az ország területén több mint 250 értékesítési ponton – építőanyag kereskedésekben, kertészeti árudák kínálatában, lakberendezési áruházak polcain és virágboltok kirakatában – érhetők el termékeink. Az önhöz legközelebbi értékesítési pont elérhetőségéről érdeklődhet e-mailben vagy telefonon.

  • Milyen áron kaphatóak termékeink?

A termékek pontos áráról érdeklődjön az önhöz legközelebbi partnerünknél. Az önhöz legközelebbi értékesítési pont elérhetőségéről érdeklődhet e-mailben vagy telefonon.

  • Vállaljuk-e a kerítésfedlap felrakását?

Általában nem. De minden eset egyedi. Kapcsolatban állunk kivitelezőkkel, ha felveszi velünk a kapcsolatot, előfordulhat, hogy a felrakáshoz is tudunk segítséget nyújtani.

  • Hogyan történik a kerítésfedlap elhelyezése a kerítésre?

Az egyedi, méretre készült kerítésfedlapokat nem kell vágni! Minden darabot sorszámozunk és nyíllal látunk el, így könnyedén megtalálhatóak az egymás után következő darabok, ami megkönnyíti a felrakást. A fedlapok rögzítésére kültéri ragasztóhabarcs használata ajánlott.

  • Kinek ajánljuk az íves kéményfedköveket?

Az íves kéményfedköveket főként a ritkán használt kémények lefedésére ajánljuk. Az íves díszítő elem megakadályozza a csapadékvíz kéménykürtőbe történő bejutását, ezáltal elkerülhető a kémény falazat felvizesedése.